22 Apr 1 match

Lyckosam innebandyhelg i Västerås

7 januari 2018 18:08
SSL

Helgen började med Tigers vinst mot Malmö och följdes upp med en ny trepoängare mot Telge. Utvecklingslaget storbesegrade Fröjered med hela 12-3 i allsvenskan.

Först om allsvenska matchen. Utvecklingslaget har verkligen spelat bra under många matcher denna säsong och under söndagens match i Bombardier Arena lossnade det ordentligt, 12-3 mot Fröjered.

SSL-laget gick fram till en 6-1 seger mot Telge. 1-0 efter första perioden och 4-0 inför den tredje. 2-1 slutade den sista perioden vilket bar fram till slutresultatet 6-1. Tigers luftade samtliga spelare förutom Jennifer Lindholm som stod över idag och så Felicia Johansson som vaktade målet mot Malmö i fredags. Västerås Rönnbys målskyttar mot Telge; Angelica Nordfeldt 2, Elin Björkman 2, Linnéa Nilsson 1 och Isabelle Nordin Persson. Telge stretade på bra och skapade en hel del och med det spel som gästerna visade upp kan det tyckas vara märkligt att laget endast nått två vinster men hela 13 förluster. Som helhet var Rönnby ändå en dimension större, segern var odiskutabel. Det Västeråslaget har att arbeta på enligt tränare Jimmy Gunnstedt är att få in ett mera genomtänkt spel när laget gått iväg i en ledning.

Med segern befäste Tigers slutspelsplatsen, nian Karlstad ligger 12 poäng efter, snarare är det så att Västeråsgänget ska blicka uppåt med det häng som laget har på fyran och femman Endre samt IKSU. Nästkommande utmaning för Tigers är just match mot Endre i Visby kommande söndag.