Mora åker hem med vinsten efter en målrik match

15 mars 2019 22:31
SSL

6-11 förlust i Bombardier arena

Det blev en match med rasande tempo i första perioden och hela nio mål, 4-5 till Mora efter 20 minuter med skotten 14-14. I andra spelade Rönnby väl första tio men sedan kom Moras tre mål som gjorde att matchen rann iväg. 8-16 i skott till Mora och underläge 4-8. Den tredje slutade 2-3 till gästerna med slutresultatet 6-11 efter att Moras tionde mål kom i öppen kasse när Rönnby spelade utan målvakt.

Sammanfattningsvis, den stora skillnaden ikväll var hemmalagets misstag och effektiviteten hos Moras första femma som Tigers inte hade något stopp mot. Något att ta med sig för Rönnby är fyra mål mot Mora i första perioden, två mål i powerplay samt dessutom flera riktigt snygga mål efter snabba passningar och direktskott.

Rönnbys målskyttar och poänggörare. 1 - 2, Lisa Söderlund 2 - 3, Jonna Sjöberg, Ass: Elin Björkman. 3 - 4, Anna Wiman, Ass: Linnéa Nilsson. 4 - 5, Felicia Forsmark, Ass: Julia Sidklev Persson. 5 - 9, Angelica Nordfeldt, Ass: Jonna Sjöberg. 6 - 9, Therese Gustafsson, Ass: Jonna Sjöberg.