Fredag
29 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Om helgens matcher

9 mars 2018 00:59
Matchguide

Utvecklingslaget går in i härligt läge med avgörande match mot Karlstad på lördag. Vinst och laget är kvar i allsvenskan. Tigers åker till Västkusten för match mot Pixbo.


Nu drar det ihop sig för utvecklingslaget. Karlstads utvecklingslag gästar Kristiansborgshallen lördag den 10 mars kl 13.00. Det är vinst som gäller för Västeråslaget men även en förlust kan räcka för att undvika negativt kval, så blir det om Hagfors förlorar mot Fröjered på bortaplan. Det finns också ett scenario om att en poäng räcker om Hagfors maximalt tar två då Rönnby har bättre målskillnad. I samma serie gör två Västmanlandslag upp om den sista kvalplatsen till SSL efter Lockerud. Västra Mälardalen mot Västerås IB. Spännande slutomgång väntar för de tre västmanlandslagen i allsvenskan.

I torsdags spelade Tigers mot ettan Mora. En hedersam 2-4 förlust men spelarna var inte nöjda med prestationen, de vill mera än så och avslutade verkligen bra, slog Mora i de två avslutande perioderna men tråkigt med tremålsraset under två minuter i första som bäddade för förlusten. Söndagens motståndare Pixbo jagar Mora och behöver ha med sig vinst för att ge sig själva minsta chans att gå förbi Mora, detta förutsatt att Pixbo också vinner mot Warberg fredag kväll. Pixbo har även att se upp för IKSU som jagar två poäng efter, en förlust i de tre sista omgångarna kan bli kostsam för andra platsen.

För Västerås Rönnby är slutomgångarna utmärkta tillfällen att formera laget inför kvartsfinaler samt i övrigt vässa till detaljer inför kommande slutspel. Chansen finns också att gå förbi Endre som har en fight mot Telge fredag kväll men även har Malmö och Pixbo kvar att möta. Västerås Rönnbys match spelas söndag den 11 mars 16.00. Se via SSL-Play.