Tigers mot Sirius på torsdag

19 februari 2018 22:31
TV-match på torsdag!

Västerås Rönnby spelar mot Uppsalalaget Sirius torsdag kväll i Bombardier Arena. Matchstart 19.00. Visst vill vi visa TV-publiken en välfylld arena.

Tigers kommer till torsdagens match efter en fin segerrad och den senaste vinsten mot Täby i söndags var särskilt imponerande när 3-1 vändes till 3-4 under den tredje perioden. Möjlighet finns vid Tigersseger att gå förbi seriefemman Endre samt även landa på samma poäng som fyran Täby. Att nå plats fyra vore viktigt då detta ger hemmaplansfördel i slutspel och för att slippa möta de tre bäst placerade lagen redan i en kvartsfinal. Gästerna Sirius är seriesjua och kämpar för att behålla slutspelsplatsen, 13 poäng efter Rönnby. Så visst betyder matchen en hel del.

Förutom de betydelsefulla poängen handlar matchen också om att visa att förlusten i Uppsala i höstas var en engångsföreteelse. I den matchen visade Tigers säsongens ras med hela sex insläppta mål i den andra perioden.

Kom till arenan och för att se ett framgångsrikt Västeråslag samt för att heja fram Tigers. Ungdomslag från Västmanland bjuds på fri entré med en laganmälan i entrén.

Torsdag 22 februari. 19.00. Bombardier Arena.