Fredag
29 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Inför IBK Dalen på lördag

4 oktober 2017 22:20
Matchguide

Äntligen ser vi Tigers på hemmaplan igen!


Lillördag när detta skrivs men med spaning mot lördagens motståndare IBK Dalen. Umeålaget har börjat serien knackigt sett till poängen. 2-4 förlusten i premiären mot Endre följdes av upp av en 6-2 förlust i Mora. I den tredje omgången ny förlust och då mot Jönköping men detta i sudden. Förra helgen hemma i Umeå en tung 2-3 förlust mot Warberg. Gissa om laget vill visa att de kan bättre än så här. En profil hos gästerna att spana in och för Rönnby att se upp med är 28-åriga Frida Eriksson. Vi känner igen henne från tidigare spel i IKSU. Fyra poäng har det blivit för henne så långt och då har det varit nätkänning på samtliga. Frida har Storvreta som moderförening.

Västerås Rönnby IBK har tre vinster och en förlust med sig till matchen. Laget har endast släppt in nio mål, vilket ger ett snitt på omkring två i insläppta mål, minst i serien. Det är en tydlig skillnad mot förra säsongen. Även om laget ännu inte stött på seriens stora kanoner har vikdörren dragits igen med ett stabilt målvakts- och försvarsspel.

Förra säsongen åkte Dalen hem med en vinst från Bombardier arena efter en taktiskt väl genomförd match. För Rönnby fungerade verkligen inte mycket i TVs direktsändning. I Umeå i den sista omgången i våras blev det 4-4. Här finns verkligen revansch att gå på för Tigers!

På lördag ges en ny möjlighet att vid entrén ordna ett tigermedlemsskap för endast 200 kronor. Förutom medlemskap i föreningen ges fina erbjudanden och en del rabatter men det bästa är ändå att du för summan kan se Tigers samtliga hemmamatcher i grundserien. Passa på innan möjligheten försvinner!

Välkommen till Bombardier Arena på lördag, 14.00