22 Apr 1 match

Forceringen kom för sent

19 november 2017 18:56
SSL

Västerås Rönnby förlorade mot Pixbo Wallenstam med 3-6 när Hanna Petterssons målvaktströja hissades i taket.

Riktigt bra spel i första perioden men hemmamålen uteblev trots mängder med fina chanser och sekvenser. Istället var det Pixbo som var supereffektiva och satte två mål på sina fem skott. En betydligt sämre andra period från Tigers där gästerna gjorde två mål. 0-4 inför sista. Ett tidigt Rönnby mål som kunde ge kontakt, men förhoppningarna släcktes när 0-5 målet kom redan i det första bytet. Timeout en bit in i perioden och vid läge 0-5 men Pixbo gjorde också 0-6 innan Tigers satte in riktig fart i spelet med hög press men det var så dags. Ändå tre mål framåt men tyvärr det räckte bara fram till ett 3-6 resultat.

Sammanfattningsvis. Det börjar bli lite tjatigt men matchbilden var densamma som så många gånger förr. En bra första period men utan att bollen sitter i nät, andra perioden också en upprepning från tidigare matcher med en svag period innan det åter blir bättre men då är det som oftast allt för lång upprörsbacke fram till tre poäng. Lisa Söderlund dagens utropstecken. Denna spelare som kommer från ungdomsleden och allsvenskan visade ingen som helst respekt, utmanade samt vred ut och in på etablerade landslagsbackar.