Fredag
29 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Rönnbys Peter Stillman fick priset som årets idrottsledare i Västerås

15 november 2018 22:25

Peter är en ledare som visat ett stort hjärta för innebandyn och för föreningen Rönnby under många år.


Med några avbrott för uppdrag inom andra föreningar har Peter Stillman gett av sin innebandykunskap och sin energi. Han var aktiv i föreningen redan under de tidigare åren men har under senare tid främst varit tränare för Rönnbys talanger i det allsvenska laget och juniorlaget. Det är en hel del spelare där Peter verkat som ledare som gått till Rönnbys elitlag i Svenska Superligan via juniorlaget och det allsvenska laget. Några av spelarna har nått juniorlandslag, studentlandslag och A-landslag. Flera av spelarna har också senare i Svenska Superligan varit med och spelat viktiga matcher om medaljer samt bringat SM-guld till Västerås. En del av spelarna som Peter varit med och fostrat har gått hela vägen inom Rönnby, några andra har kommit från andra föreningar i unga år, främst från Västmanland men vidareutvecklats i Rönnby och Västerås.

Det är en ynnest för varje förening att ha en sådan lojal ledare och Rönnby som förening hoppas kunna dra nytta av Peters kunskaper under många år framöver. Karriären började som tränare i början av 1990-talet för Rönnby IBK:s herrar och herrjuniorer och den pågår fortfarande 25 år senare i samma förening!

Peters kommentar efter idrottsalliansens pris:

Det var överraskande men ärofyllt. Det är så många ledare inom idrotten som år efter år lägger ned sin tid och sitt engagemang. Jag tänkte inte alls att jag skulle vara aktuell men det är en jätteära att få detta pris som årets ledare.