Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

IBK Dalen kommer på besök

16 november 2018 15:42
SSL

Söndag 18 november 16.00 Bombardier Arena


Serieåttan IBK Dalen gästar Västerås på söndag. Dalen började säsongen med en knapp förlust mot Göteborg, även i den andra matchen blev det en knapp förlust men denna gång var det inte mot någon nykomling utan Täby. I omgång tre kom en riktig urladdning, hela 8-2 mot Endre. I omgång fyra var laget nere på jorden igen efter 6-3 förlust mot Pixbo. I den femte omgången besegrades Karlstad med minsta möjliga marginal men ändå tre poäng, därefter även vinst med uddamålet mot Örnsköldsvik. I den sjunde omgången tre poäng på bortaplan mot Warberg och så senast, innan uppehållet för EFT, förlust hemma mot Jönköping. Sammanfattningsvis upp och ned så som det varit för Västerås Rönnby så långt denna säsong.

Matchen i den nionde omgången är betydelsefull då Dalen parkerar på åttonde plats med elva poäng. Rönnby skuggar på en tionde med nio pinnar. Vinst för Rönnby gör att laget har stora möjligheter att gå upp på slutspelsplats beroende på hur det går för nian Malmö som har Pixbo hemma.

IBK Dalen är ett motstånd som Tigers haft det tufft mot genom åren, räkna med en tät match även denna gång. I Dalen är det några spelare som sticker ut lite mera än andra men framförallt är det ett kollektiv som arbetar hårt tillsammans. Bästa poängmakare hos gästerna är Camilla Lundin med 10 poäng (4+6) men på sju matcher. Hos Rönnby toppar Elin Björkman och Therese Gustafsson, vardera med 7 poäng (5+2 på båda) efter åtta spelade omgångar.

Tigers lirare och coacher behöver allt stöd de kan få på läktarna. Välkomna till Bombardier Arena söndag 18 november, kl 16.00.