Söndag
24 Sep 1 match
Söndag
01 Okt 1 match
Lördag
07 Okt 1 match
Fredag
13 Okt 1 match
Söndag
15 Okt 1 match
Torsdag
19 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 1 match
Söndag
12 Nov 1 match
Fredag
17 Nov 1 match
Söndag
19 Nov 1 match
Söndag
17 Dec 1 match
Fredag
05 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Idag 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Torsdag
22 Feb 1 match
Söndag
04 Mar 1 match
Torsdag
08 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match

Bli partner!

 

 

Västerås Rönnby IBK bildades 1992 på en fritidsgård på området Rönnby i Västerås, därav namnet.

Föreningen har från start prioriterat tjejlagen vilket har resulterat i stora framgångar i senior- och junior-SM genom  åren. Västerås Rönnby IBK spelar i den högsta serien Svenska Superligan SSL och har vunnit SM-guld åren 2007, 2010 och 2013. Föreningen har också varit i SM final 2006 och 2015. Ett Champions Cup guld finns i prisskåpt från 2013 vilket innebär att klubben var världens bästa innebandyklubb.

 
Vår Vision

Rönnby Tigers är en internationell referens för framgång!

Vår vision för ungdom och utveckling är att våra duktiga och engagerade spelare och ledare skapar en innebandy som är stimulerande och utvecklande som lockar fler till föreningen.

 
Vår verksamhetsidé

Genom bra samarbete och proffsig scouting skapar vi möjligheten att gå hela vägen i Sveriges mest attraktivaste och mest framgångsrika föreningen inom daminnebandy.

 

Rönnby Västerås IBK Ungdom är föreningen för våra ungdomar och ambitionen är skapa möjligheter för föreningens ungdomar att gå hela vägen från innebandyskolan till högsta elit.

 

Vi arbetar för att hela tiden stärka gemenskapen i hela föreningen (SSL, ungdom och utveckling). Att alla medlemmar skall kunna känna en stolthet och glädje att tillhöra "Rönnby Tigers" ska vara en självklarhet. Alla Rönnby Västerås IBKs systerföreningar agerar som en förening.

 

Vi arbetar för att föreningen skall ha en stark organisation genom att hela tiden engagera fler människor kring föreningen.

 

Vi fortsätter att jobba med att stärka banden med våra medlemmar, supporter, sponsorer och leverantörer genom att visa att vi arbetar seriöst och följer de åtaganden vi förbinder oss till.

 

Samverkan med skolan och samhällsansvar

 

Genom samverkan mellan skolan, idrotten, näringslivet och samhället kan vi skapa bättre förutsättningar för en schysst framtid för fler ungdomar. Vi i Rönnby erbjuder skolor ett stöd genom att förmedla positiva förebilder och kunskap i projektet Schysst framtid. Vi tror på att stärka elevers självförtroende och självbild på ett konkret sätt ute i klassrummen. 

 

 
Vi hoppas att du är intresserad av ett samarbete med oss. kontakta:

Lena Andgrim
070-210 13 64
mailto:[email protected]