SSL

Match mot Pixbo söndag 10 februari klockan 16.00

Rönnby media fick in fel matchreferat inför Pixbo, olyckligt. När Pixbo var på besök i Västerås gjorde Tigers inte alls någon medioker insats, tvärt om. Lycka till tjejer och coacher!

Så är var referatet från senaste mötet

"Tigers började matchen på ett bra sätt, försvarsspelet satt och chanser skapades även om Pixbo ägde mera boll. Therese Gustafsson gjorde 1-0 efter 12 minuter, assist Lisa Söderlund. Ett noll ledning i paus. I andra tog Pixbo över mera men Rönnby saknade inte lägen. Pixbos kvittering kom tyvärr redan efter 14 sekunders spel. Spel dessutom i box för Rönnby fyra minuter in i perioden, denna klarades emellertid av på ett bra sätt. Direkt efter utvisning 2-1 till Rönnby genom Isabella Halling, utan assist. Pixbo kom snart tillbaka och satte både 2-2 och 2-3. Spel i powerplay för Rönnby men inga fler mål innan andra paus. Under tredje perioden backade Pixbo hem en aning, säkrade framförallt spelet i egen zon. Rönnby jagade kvitteringen under 20 minuter utan att lyckas näta. Ett resultatlöst powerplay med fem minuter kvar av matchen. Med knappt två minuter kvar ryckte coacherna Helen Bircher från målet och en extra utespelare sattes in. Spel 6-5 gav Pixbo möjligheten att sätta matchavgörande 2-4 i tom kasse."

Matchen söndag 10 februari ser du live eller via SSL-play. Klockan 16.00.