Förlust mot Endre

6 januari 2020 14:54
SSL

Tigers kom igång för sent

Det blev en tuff matchinledning för Tigers i Visby, laget kom närmast direkt i underläge. 2-0 redan efter två minuters spel när spelarna inte alls var med från start. Fin reducering av Agnes Sägström, hennes första SSL-mål. Tyvärr 3-1 till hemmalaget innan första periodvilan. I början av andra ökade Endre på till 4-1 och matchen såg ut att rulla iväg för Tigers. Endre rullade boll med enstaka Rönnbychanser. Mot slutet av perioden gjordes förändringar i laget som förde med sig att Rönnby fick upp farten samtidigt som Endre kanske flyttade hem laget en aning. Nu var det istället Rönnby som hade bollinnehavet. Tremålsunderläge inför tredje perioden. I början av perioden satte Therese Gustafsson reduceringen och nu var Rönnby verkligen på gång men Endre drog ifrån igen med två snabba mål fram till 6-2. Vid detta läge tog Rönnby en timout och plötsligt blev det åter mera fart. Trean kom via Jonna Sjöberg och fyran satte Felicia Forsmark. Åter bara två mål upp och med gott som speltid kvar. Några minuter senare satte Endre sjuan. Rönnby putsade till siffrorna med dryga minuten kvar att spela, målskytt Jonna Sjöberg. Slutresultat 7-5.

Rönnbys nästa match spelas lördag den 11 januari klockan 14:00 i Bombardier Arena A. Moståndare är Malmö.