Fredag
29 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Sofia Olander "Vi har allt i egna händer"

8 mars 2021 15:02

Det blev seger för Tigers borta mot Warberg i kampen om slutspelsplatserna. Segersiffrorna blev 5-3 och man tog ett kliv närmare att gå till slutspel. Laget har två matcher kvar och detta är mot Malmö på lördag hemma i Mälarenergi Arena och sedan är det redan slutspelsklara KAIS Mora i Idre Fjäll Arena veckan därpå.

Vi kollar med Sofia Olander om matchen och läget inför kommande vecka.


Grattis till den viktiga seger i Warberg, hur var matchen?

  • Tack, tre extremt sköna och viktiga poäng. Det var en match som betydde mycket för båda lagen, vilket jag tycker speglade matchbilden en hel del. Inte så mycket finlir, utan mer kamp och rakt på mål inledningsvis. Sen tar vi över matchen mer och mer, för att tillslut äga den och vara det genomgående bättre laget. Med ett tight försvarsspel och fem väldigt fina mål så förtjänade vi helt klart den segern.

Vad är det som gör att ni har tre segrar på era tre senaste matcher?

  • Vi har efter en tuff säsong verkligen knutit näven och velat mer än motståndarna de senaste matcherna, vilket har visat sig i våra beteenden både på och utanför planen. Vi spelar ett tufft och uppoffrande försvarspel, samtidigt som vi börjar vinna omställningarna mer än tidigare.

Det är tajt kring slutspelsplatserna, på lördag kommer Malmö på besök och hur går tankarna inför den?

  • Ja det är väldigt tight, men det känns roligt att vi har allt i egna händer och vi kommer verkligen vilja ta vara på det mot Malmö. Precis som mot Warberg är det lika mycket som står på spel för båda lagen och jag tror återigen att det kommer bli en viljekamp på planen. Vi har jättebra förutsättningar om vi spelar med samma mentalitet och gör det taktiskt lika bra som de senaste tre matcherna!