Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Felicia vaktar stolparna även kommande säsonger i Rönnby Tigers

3 april 2020 11:30
SSL

Under torsdagen signerade Felicia Johansson ett 2 års kontrakt


Felicia har under den gångna säsongen vuxit ytterligare i sitt målvaktsspel. Felicia och Cornelia Palmer, även hon målvakt i SSL truppen, har ett jättebra samarbete där de ständigt coachar varandra till yttersta framgång. Att få klart med Felicia på 2 år betyder jättemycket för vårat lagbygge, säger Lena Andgrim från sportruppen i Rönnby.

Andreas Harnesk kommenterar förlängningen: Det känns som att Felicia har fått ett litet genombrott senare delen av den här säsongen. Hon har tränat hårt och målmedvetet vilket gett belöning på planen. Det känns tryggt med Felicia i målet. Hon är en stor vinnarskalle som ställer krav på sin omgivning, tränar stenhårt och vill ha ut mycket av sig själv och laget. En perfekt Rönnbyspelare med andra ord.

Så här säger Felicia om hennes förlängning med Rönnby: Jag trivs väldigt bra i Rönnby och det känns som vi har något riktigt bra på gång, och det vill jag vara med på. Med den spelartruppen och tränarstaben vi har tror jag vi kan bli hur bra som helst! Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas och ta nästa steg med Rönnby.