Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Vår Wilma Johansson uttagen till landslagsläger

23 juli 2022 12:29

Vår Wilma Johansson uttagen till landslagsläger och landskamper i augusti och september.


Landslaget samlas för läger den 19-21 augusti i Stockholm och landskamper mot Finland i Helsingfors och Borgå den 1-4 september.

Här kommer lite tankar och svar från Wilma angående den senaste uttagningen:

-Hur känns det att återigen få ta på sig den blågula matchtröjan? Det är alltid kul att få åka och representera Sverige så det ser jag framemot.

-Har du hunnit kolla vilka spelare som är uttagna och fundera på vilken roll du kommer ha i laget? Det är lite nyare blandat med mer erfarna spelare i landslagssammanhang. Men rollen blir att åka dit och göra det jag är bra på och bidra med det.

-Det blir mycket innebandy efter sommaren med försäsong med Rönnby och sen Landslaget. Är det inte svårt att ladda om mellan de två lagen? Nej det är rätt enkelt. Det är kul att både vara med klubblaget och landslaget så inga problem.

-En vecka kvar till allt drar igång igen den 1 augusti. Hur taggad är du inför säsongen med både landslag och klubblaget Rönnby? Det ska bli väldigt roligt att det snart drar igång så att man får börja spela matcher igen.

Vi ser framemot att se Wilma i den blågula dressen igen och framförallt när SSL-sösongen drar igång den 17/9. Helgen 26-28/8 kör vi Västerås Floorball Cup för 3:e gång så kom och se våra lag spela bra matcher!