Utvecklingslaget tappade ledningen mot Kalmarsund

29 september 2019 16:07
Allsvenskan

Andra matchen under helgen för utvecklingslaget och en till förlust

Under lördagen förlorade utvecklingslaget mot Växjö med 5-6. Dagen efter fanns chans till revansch. 2-0 ledning efter en period och det såg ljust ut men Kalmarsund vände och gjorde fyra mål i andra perioden utan att Rönnby gjorde ett enda. Två mål upp inför tredje. Rönnby kom åter in i matchen och skapade en hel del men bra försvarsspel och fina målvaktsräddningar av gästerna gjorde att sista perioden blev mållös. Förlust med 2-4. Laget tycks ha svårt mot lagen från södra serien. I nästkommande två matcher är det ännu ett dubbelmöte mot lag från södra delarna av landet. Det är mot IBK Lund lördag den 12 oktober och söndag den 13e är utvecklingslaget i Göteborg. En riktigt roadtrip med andra ord. Nästa hemmamatch är 26 oktober mot IBF Linköping.