Välkommen till Rönnby Tigers nya hemsida

29 september 2017 09:30
Rönnbymedia

Ny hemsida gör det lättare att följa Tigers!


Vi hoppas att du ska uppleva våra nya hemsida fräsch och med en design och ett innehåll som gör det enkelt att följa Tigers framfart i världens bästa liga samt med annat som händer i föreningen. Ett mål med nya sidan är att den ska vara levande, informativ och intresseväckande med en kombination av texter, foton och rörliga bilder. Möjlighet finns att göra podradio och lägga in ljudfiler men riktigt där är vi inte ännu.

Sidan är en del av SSL-ligans gemensamma sida, därför finns en prioritering mot SSL-laget men även andra föreningsnyheter ska få plats. Under menyn finns en länk till ungdomslagens sidor på laget.se var en mera omfattande information om Rönnby ungdom finns.

Vi söker vi fler skribenter och fotografer samt personer som vill filma eller göra korta radiosnuttar. Med en mobilkamera kommer du långt för att göra mindre reportage. Vi ser gärna att personer från utvecklingslaget samt ungdomslagen vill delge underlag till mediegruppen så att vi kan berätta om hela föreningen, mejla [email protected]

En viktig nyhet för den nya hemsidan är att du nu kan ta del av rörliga bilder samt aktiviteter på föreningens sociala medier, en annan förbättring är att sidan är anpassad för mobiler och läsplattor, gå in på din mobil så ser du skillnaden mot tidigare.

Vi hoppas att du ska trivas med sidan men inget är så bra så att det inte kan bli bättre. Vi tar gärna emot respons för att utveckla sidan ytterligare. Vi saknar än så länge bilder på spelarna för säsongen 2017/18 men redan nu kan du gå in i menyn och titta på årets trupp samt klicka på respektive spelare även om bilderna är från förra säsongen.

Sänd mejl och ge dina synpunkter eller hör av dig om du vill vara med i mediegruppen, vi har kul när vi fotar, skriver eller filmar Rönnbys olika lag.

Hannu Högberg, Ordförande Västerås Rönnby IBK och del av mediegruppen