Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Emelie Larsson "En SSL debut har man drömt om länge och att det snart är dags är riktigt häftigt"

21 september 2020 15:31

Ett av dom nyaste tillskotten i laget Emelie Larsson kommer i helgen att göra sin SSL debut. Det är en match mot Täby som kommer att spelas i den nya arenan Mälarenergi Arena och det råder fortsatta corona restriktioner.

Vi lyssnar av med Emelie om hur hon känner inför SSL-debuten.


Du har nu varit en tid i Västerås och Rönnby, hur känns det? -Det känns jättebra, båda med staden och med Rönnby som lag och förening. Nu till en början har det blivit mycket google maps och omvägar haha men jag börjar lära mig staden allt mer. Men att komma in i laget har varit mycket enklare! Ett sjukt härligt gäng med innebandy älskare som har minst lika höga ambitioner som jag.

Ni spelade cup här om helgen, hur tycker du att den var och hur gick det för dig? -Det blev en lyckad och rolig cup tack vare alla eldsjälarna runtomkring! Efter en lång försäsong var det gött att spela matcher och få försmak på nivån i serien i år. Vi som lag spelade en fantastisk turnering och för egen del börjar det mer och mer falla på plats vad det kommer till spel och roll i laget. Jag är nöjd med det jag bidrog med till laget under cupen.

Det närmar sig premiär mot Täby och SSL debut, hur går tankarna? -En SSL debut har man drömt om länge och att det snart är dags är riktigt häftigt. Det lär vara en hel del fjärilar i magen innan domarn blåser igång, men det hör till! Att matchen är mot Täby hemma gör det hela ännu roligare! Kommer bli en riktigt bra innebandymatch som ni inte vill missa

Vad tror du om kommande säsong och vad är din personliga målsättning? -Jag likväl som laget har höga förväntningar på säsongen. Vi har haft en tuff men givande försäsong där vi förändrat, förbättrat och finslipat vårt spel och vår mentalitet vilket förhoppningsvis kommer speglas i resultaten. Vi har i laget tagit stora steg mot det lag vi vill vara, ett lag som krigar i toppen. Jag själv ser fram emot en lärofylld debut säsong i SSL där jag med hjälp av laget tar steg framåt mot den innebandyspelaren jag vill bli.

Eftersom det fortfarande råder restriktioner om publik så kan man på flera sätt följa laget under matcherna. Det är vi Sportexpressenplay och via VLTs kanaler som man kan se våra matcher.