Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Torsdag
22 Feb 1 match
Söndag
04 Mar 1 match
Torsdag
08 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Lördag
24 Mar 1 match
Måndag
26 Mar 1 match
Torsdag
29 Mar 1 match

Tigers tempoökning avgjorde mot Warberg

11 februari 2018 19:14
SSL

Det positiva att ta med sig förutom segern är att målskyttet sitter samt att laget verkligen visar ett kunnande att öka tempot när så behövs.


Idag kom rycket som ledde fram till tre poäng en bit in i andra men framförallt i tredje perioden. Som helhet en stabil 8-4 seger. Västerås Rönnby är ett bättre SSL-lag än Warberg, det visar tabellpositionen och det blev också tydligt när Västeråslaget trots en del sjukdomar i laget satte fart framåt. Matchens lirare i Västerås Rönnby IBK blev Lisa Söderlund med tre mål och en assist.

Sex poäng under helgen gör att Västerås Rönnby verkligen har häng på plats fyra och fem. Det är sex poäng upp till fyran Täby och till femman Endre är det fem poäng. Sex omgångar kvar innebär att det är 18 poäng kvar att spela om. Tigers har ett klart tuffare program än Täby och lagen ska också möta varandra redan i nästa omgång.

Warberg IC då? Som de andra lagen som cirkulerar runt nedflyttning. WIC förmår hota framåt och är inte alls ofarliga men bredden finns inte riktigt. WIC bör dock ha goda förhoppningar om att greja kontraktet även om det är tajt runt strecket. Laget har tuffa motståndare kvar men även en del nyckelmatcher. Ett par sådana kommer i de följande omgångarna mot Sirius och Linköping. 16 poäng, en pinne ovan Telge som just nu är på nedflyttningsplats tillsammans med Linköping.

Tigers mål: 1-0 Lisa Söderlund (Josefine Hagström), 2-2 Lisa Söderlund (Julia Johansson), 3-2 Linnéa Nilsson (Julia Johansson), 4-3 Linnéa Nilsson (Izabell Rydell), 5-3 Lisa Söderlund (Jonna Sjöberg), 6-3 Izabell Roos (Julia Johansson), 7-3 Jennifer Lindholm, 8-4 Jonna Sjöberg (Lisa Söderlund).