Lördag
13 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Onsdag
05 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Fredag
21 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Fredag
04 Mar 1 match

Västerås Rönnby har gjort klart med sitt tredje nyförvärv inför kommande säsong

28 mars 2021 20:31

Centern Elin Lindberg har skrivit på ett 2 årskontrakt med Rönnby Tigers. Elin, som är född 2003, har Västerås Innebandy IBS som moderförening och har under senare delen av säsongen haft dubbel licens med Rönnby.


Rönnby och Västerås Innebandy IBS har haft en mycket bra och öppen dialog under säsongen då Elin spelat på en dubbel licens. Det är så viktigt och roligt för innebandyn i Västmanland där spelarna också ser att alla föreningar gördet som är bästa för spelarna i given stund

Nu har alltså Elin bestämt sig för att komma till Rönnby nästa säsong och spela SSL.

Nu har alltså Elin bestämt sig för att komma till Rönnby nästa säsong och spela SSL. Andreas Harnesk om Elin: -Elin utmärkte sig tidigt för mig på lektionerna med Widenskas NIU genom sin positiva vetgiriga personligt. Hon är väldigt snäll samtidigt som hon är en enorm tävlingsmänniska vilket kan vara överraskande. Jag tror att det är det som gör att hon gått in i SSL på det positiva sättet hon gjort i år. Trots månaders uppehåll från innebandy när allsvenskan stängde ner har hon gått in och spelat nästan alla matcher med oss efter ett par veckors inkörningsperiod. Elin har som spelare en härlig mix av hårt arbete & fysiskt spel samtidigt som hon är ett stort hot med sitt skott. Hon har lätt att lära sig och med rätt träning kommer hon kunna slå sig in i den absoluta toppen.

Så här säger Elin om hur det känns att ha bestämt sig för Rönnby nästkommande säsong/säsonger: -Jag ser det som en jätterolig möjlighet att få utvecklas vidare i Rönnby. Varje träning och match är grymma utbildningstillfällen för mig. Jag ser även fram emot att få genomföra en hel säsong med laget.   Hur ser du på den gångna säsongen hittills och vad är dina förväntningar inför kommande säsong/säsonger? Jag har blivit väldigt väl omhändertagen av både laget och tränare. Säsongen har varit fartfylld och intensiv ,vilket jag gillar mycket. Mina förväntningar inför kommande säsong är att utvecklas individuellt men även att kunna bidra till laget. Det ska även bli kul att få vara med redan från en försäsong och hinna umgås med laget ännu mer.