Söndag
24 Jan 1 match
Fredag
29 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Onsdag
10 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Fredag
26 Feb 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match

Västerås Rönnby har gjort klart med sitt tredje nyförvärv inför kommande säsong

28 mars 2021 20:31

Centern Elin Lindberg har skrivit på ett 2 årskontrakt med Rönnby Tigers. Elin, som är född 2003, har Västerås Innebandy IBS som moderförening och har under senare delen av säsongen haft dubbel licens med Rönnby.


Rönnby och Västerås Innebandy IBS har haft en mycket bra och öppen dialog under säsongen då Elin spelat på en dubbel licens. Det är så viktigt och roligt för innebandyn i Västmanland där spelarna också ser att alla föreningar gördet som är bästa för spelarna i given stund

Nu har alltså Elin bestämt sig för att komma till Rönnby nästa säsong och spela SSL.

Nu har alltså Elin bestämt sig för att komma till Rönnby nästa säsong och spela SSL. Andreas Harnesk om Elin: -Elin utmärkte sig tidigt för mig på lektionerna med Widenskas NIU genom sin positiva vetgiriga personligt. Hon är väldigt snäll samtidigt som hon är en enorm tävlingsmänniska vilket kan vara överraskande. Jag tror att det är det som gör att hon gått in i SSL på det positiva sättet hon gjort i år. Trots månaders uppehåll från innebandy när allsvenskan stängde ner har hon gått in och spelat nästan alla matcher med oss efter ett par veckors inkörningsperiod. Elin har som spelare en härlig mix av hårt arbete & fysiskt spel samtidigt som hon är ett stort hot med sitt skott. Hon har lätt att lära sig och med rätt träning kommer hon kunna slå sig in i den absoluta toppen.

Så här säger Elin om hur det känns att ha bestämt sig för Rönnby nästkommande säsong/säsonger: -Jag ser det som en jätterolig möjlighet att få utvecklas vidare i Rönnby. Varje träning och match är grymma utbildningstillfällen för mig. Jag ser även fram emot att få genomföra en hel säsong med laget.   Hur ser du på den gångna säsongen hittills och vad är dina förväntningar inför kommande säsong/säsonger? Jag har blivit väldigt väl omhändertagen av både laget och tränare. Säsongen har varit fartfylld och intensiv ,vilket jag gillar mycket. Mina förväntningar inför kommande säsong är att utvecklas individuellt men även att kunna bidra till laget. Det ska även bli kul att få vara med redan från en försäsong och hinna umgås med laget ännu mer.