Fredag
26 Feb 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Onsdag
05 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Fredag
21 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match

Joanna Hjelm till Västerås Rönnby

11 mars 2021 19:29

Västerås Rönnby har glädjen att meddela att vi gjort klart med vårt första nyförvärv inför nästkommande säsonger.


Nuvarande RIG-eleven Joanna Hjelm har bestämt sig för att hennes nya klubbadress de kommande åren blir Västerås Rönnby.

Joanna har signat ett 2 årskontrakt med klubben. Joanna är född 2002, en lovande forward som just nu håller på att avsluta sina studier på RIG i Umeå. Joanna var uttagen till U19 samlingen inför kommande VM som ska gå av stapeln i Maj i år. Joanna har under sin karriär spelat i flera olika klubbar där den senaste, innan RIG, var Nacka Wallenstam.

Så här säger Andreas Harnesk om att Joanna ansluter till truppen nästa säsong

-Joanna passar in perfekt i vad vi söker till Rönnby. En hungrig och ambitiös spelare som vill väldigt mycket med sin innebandy. Hon är löpstark, teknisk och kreativ. Hon vill gå rakt på mål och ta initiativ med bollen när hon får den.

-Vi värvar Joanna för att vi tror hon på sikt kan bli en toppspelare men jag tror och hoppas att hon med rätt utveckling kan visa glimtar av sin potential redan nästa säsong. Utöver Joannas fartfyllda, tekniska spel värdesätter jag henne som människa mycket. Det är en bra tjej som vill ge mycket till laget både genom sin inställning och att vara en bra människa utanför planen.

Joanna om varför valet föll på Rönnby som nästa klubbadress:

-Rönnby är en klubb som direkt föll mig i smaken, bra tränare, skönt lag, bra hall. Jag tror laget har stor potential till att utvecklas och nå riktigt långt i SSL framöver. Västerås Rönnby är ett lag jag tror jag kommer utvecklas bäst i som innebandyspelare. Spelmässigt är det ett lag som har en spelstil som passar mig och som jag tycker är väldigt roligt att spela. Jag tänkte mycket på min egna utveckling och vilket lag som ger mig bäst förutsättningar för detta, då blev Rönnby det självklara valet.

-Jag själv är en person som är ambitiös och väldigt envis av mig, jag ger allt på träning och match och sätter laget före jaget. Som innebandyspelare skulle jag säga att jag är en person som kämpar och springer mycket på planen då jag gillar att sätta press på motståndarnas backar men också att jag är teknisk av mig med klubba och boll.