Lördag
02 Nov 1 match
Fredag
08 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Söndag
29 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Idag 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Roos förlänger!

18 maj 2019 08:35
SSL


Izabell Roos är inne på sin fjärde säsong i Västerås Rönnby IBK. En rightfattad forward som kan spela på flera positioner. Rönnby Media träffade Izabell inför försäsongens början.

Varför blir det en förlängning med Västerås Rönnby? Laget! För mig är det viktigt att spela i ett lag där sammanhållningen är bra, och Rönnby är ett laget jag trivs jättebra i. Jag känner även att jag har utvecklats som person och spelare för varje år som har gått, därför väljer jag att förlänga ett år till.

Hur ser du på nästa säsong, har du några personliga mål? Mitt mål är att jag ska ha en startplats i truppen och klättra i poängligan som jag har gjort tidigare år. Sen ska jag även utnyttja min teknik mer på planen.

Vad tänker du om lagets möjligheter nästa säsong? Tror vi har stora chanser att lägga oss högre upp i serien den kommande säsong. Fortsätter vi visa viljan som vi hade i slutet av förra säsongen så kommer det gå galant!

Varför ska man gå och titta på Rönnby i höst? Vi kommer att spela ett mer konstruktivt spel vilket kommer bli underhållande för publiken. Självklart blir det bra fart och mycket snygga mål!

Vad hittar du på för roligt i sommar? Det blir en vecka till Malaga, annars blir nog resten av sommaren rätt spontan. Självklart blir det försäsong också.

Vi är otroligt glada att Izabell väljer att fortsätta sin resa i Västerås Rönnby. Hon har bra speluppfattning och är en teknisk lirare som bjuder publiken på det lilla extra. Vi ser otrolig potentiali Izabell och tror att hon kommer ta ännu mer plats i laget i höst, kommenterar Alexandra Högberg, sportgruppen.