Söndag
29 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Äntligen tar Ellen Rännar steget upp till SSL!

25 april 2019 08:00
SSL

Ellen Rännar skriver på för Rönnby Tigers.


I Rönnby har vi följt Ellens utveckling sedan många år. Vi ser en framtida toppspelare i henne. Ellen har bra blick, bra handleder och kanske framförallt ett naturligt lugn i sitt spel. Trots sin unga ålder har hon också ledaregenskaper utöver det vanliga. Jag ser fram emot att följa hennes utveckling tillsammans med oss i Tigers säger sportansvarige Mikko Piri Björling.

Rönnby media kontaktade Ellen för att ställa ett par frågor om övergången från Västerås IBS till Rönnby.

Ellen, du ansluter från Västerås Innebandy till Rönnby. Vad fick dig att ta steget till Västerås Rönnby?
Västerås IB är min moderklubb och jag har alltid spelat där. Efter denna säsong kände jag att jag behövde nya utmaningar innebandymässigt och när Rönnby kontaktade mig så kändes det naturligt att få vara med på deras satsning mot toppen i svensk innebandy.

Vilka mål har du med ditt spelande? Mitt mål i Rönnby Tigers är att vara en tongivande lagspelare på och utanför plan och spelmässigt bidra både offensivt och defensivt. Jag ser verkligen fram emot kommande säsong och att få bidra med mitt till lagets uppsatta mål.

Fakta om Ellen Rännar: Född 1999, spelat i allsvenskan under tre säsonger med Västerås IBS. Var med i Västmanlands distrikts lag (f98) som tog SM guld 2014.