Söndag
29 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Natalie Uppling inför dubbelmötet i Allsvenskan

24 januari 2020 07:52

Nu var det länge sedan vi spelade en Allsvensk hemmamatch, men nu är det äntligen dags och vi gör det dubbelt upp. På lördag 17:00 väntar Hovslätts IK i K-Borg och på söndag 14:00 väntar Sävsjö IK.


Rönnby Tigers ligger för tillfället på en fjärde plats endast två poäng från serieledarna Telge SIBK. Förvänta er en rafflande helg i Allsvenskan då dubbelmöte står på schemat för alla lagen.

Inför helgen passade vi på att ta ett snack med Natalie Uppling, forwarden som har blivit omskolad back och har stått för en riktigt stabil insats denna säsong.

Hej Natalie, det går rätt bra i Allsvenskan i år eller hur?

Ja, det har känts bra hittills denna säsong. Tycker vi fått ihop ett bra lag med bättre kontinuitet än förra säsongen. Vi har ett stabilt försvarsspel och ett anfallsspel att utveckla och bygga vidare på.

För två veckor sedan var ni på roadtrip och mötte Lindome och Lindås. 1 poäng över dessa två matcher trots bra spel från Rönnby. Vad är din känsla från dessa matcher?

Tycker vi ska ta med oss en bra känsla från matcherna. Vi fick till ett bra spel men lite oskärpta i avsluten vilket resulterade i att vi bara fick med oss ett poäng hem.

Hur är det annars att vara på en roadtrip tillsammans med laget? Går man varandra på nerverna?

Det blir en väldigt intensiv helg, men det är kul! Tror att det är väldigt givande för sammanhållningen att även hitta på saker och umgås utanför planen.

Till helgen väntar två matcher på hemma plan där Hovslätts IK och Sävsjö från den Södra Allsvenskan väntar. Vad vet du om dessa två lag?

Oj, jag måste säga att jag inte har med koll på de södra lagen än vad man kan läsa av tabellen. Tycker att det är kul att vi möter lag som man inte brukar möta och kan då fokusera 100 % på vårat egna spel.

Ni har haft två träningsveckor utan match nu, något extra som ni gnuggat på under träningarna? Dvs något man kan hålla extra koll på från läktaren?

Avsluten har varit något vi haft lite större fokus på dessa veckor och jag hoppas att vi kan bjuda på några riktigt vassa avslut och snygga mål i helgen.

Vi ligger för tillfället på en fjärde plats i Allsvenskan, vart tror du laget slutar på för plats när serien är färdigspelad?

Tror det är omöjligt att svara på. Det är en så otroligt jämn serie i år att varje match spelar roll. Det gäller att vi gör jobbet varje match för att vara med och slåss i toppen.

Vem gör första målet i helgen?

Jag tror att Josefin Höglander gör första målet!

I måndags fick ni möjligheten att göra ett studiebesök i den nya Innebandy Arenan i Västerås. Vilket intryck fick du av arenan?`

Fick ett väldigt bra intryck av arenan. Den kändes väl genomtänkt och proffsig. Känns kul att Västerås äntligen får en ordentlig samlingsplats för innebandy.

När vi gjorde en intervju med Hanna Hjalmar tidigare under säsongen lyfte hon fram dig som säsongens utropstecken. Vem skulle du själv lyfta fram som säsongens utroppstecken hittills och varför?

Jag skulle vilja lyfta både Josefin Höglander som har en otrolig teknik och spelförståelse och Alice Fredsvik som jag tycker växer för varje vecka.

Vilket är ditt hittills bästa innebandyminne?

Måste nog ändå vara när vi vann New Body, tror det var 2013 eller 2014.

Vad gör Natalie Uppling när hon inte befinner sig på en innebandyplan?

På dagarna jobbar jag en hel del. Utöver det spenderar jag mycket tid med vänner och familj. Kan även hända att jag plöjer en och annan serie också.

Vilken är den största anledningen till att besöka våra Allsvenska matcher i helgen?

För att få se ett gött gäng spela bra innebandy och förhoppningsvis några riktigt snygga kassar.

Tack för pratstunden och lycka till i helgen!

Tack så mycket!

Helgen den 25-26/1 har du möjligheten att följa både vårt SSL, Allsvenska och JAS lag på hemmaplan.

Lördag 25/1

14:00 Rönnby Tigers - Skoghall (SSL, Bombardier)

17:00 Rönnby Tigers - Hovslätts IK (Allsvenskan, K-Borg)

Söndag 26/1

11:00 Rönnby Tigers - Hagunda (JAS, K-Borg)

14:00 Rönnby Tigers - Sävsjö IBK (Allsvenskan, K-Borg)