Söndag
29 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Linnea Nilsson klar för 2 säsonger till i Rönnby Tigers

1 april 2020 12:11
SSL

I tisdags gjorde Västerås Rönnby klart med ytterligare en klasspelare.


Linnea är en värmlänning som förgyllt SSL laget sedan säsongen 13/14 då hon anslöt från Hagfors. Hon är en riktigt lirare där man aldrig vet riktigt vet vad som skall hända med bollen. Att Linnea stannar i Rönnby i minst 2 år till känns riktigt bra, säger Lena Andgrim från sportgruppen i Rönnby.

Andreas Harnesk kommentar avseende förlängningen: Linnea är en underbar tjej och spelare. Hon har länge varit precis under den absoluta toppen i landet och jag tror att hon kommer att ta nästa steg nu. Hon är som spelare irrationell med sin förmåga att utmana, sitt skott och sin kreativitet. Linnea med självförtroende är utöver att vara en stark poängspelare också en sevärdhet för publiken.

Så här säger Linnea om hennes förlängning med Västerås Rönnby: Det känns skönt att redan nu ha bestämt sig för en fortsättning i Rönnby och kunna lägga allt fokus på kommande säsong. Sportgruppen har gjort ett fantastiskt jobb med att förlänga med Andreas som tränare. Med Harnesk som tränare kommer vi få bästa möjliga förutsättningar att både utvecklas individuellt och som lag. Lägg dessutom till en ny grym hall som kommer ge oss dom bästa förutsättningarna för att bedriva innebandy på elitnivå.