Fredag
26 Feb 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Onsdag
05 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Fredag
21 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match

Martin Andersson "Vi vill tacka alla föreningar som samarbetar med oss"

22 mars 2021 01:13


Många är otroligt nyfikna på hur ni i Rönnby har lyckats så bra under Corona tider med träningsflitigheten?

  • Vi har jobbat med olika lösningar för att dels ha balans i vardagen med antalet, när vi kan trycka på hårt på träningarna och när vi vill att spelare ska komma på besök och under vilka förutsöttningar. Vi tränar otroligt hårt och är otroligt noggranna med att fylla träningarna fullt ut för att få ut så mycket som möjligt så behöver vi ha ett x atnal deltagare per träning för att det ska bli rätt balans. Vår träningsmiljö ska vara utvecklande men även inspirerande kombinerat med en nogrgann detaljplannering och hög energi.

**Hur får man ihop det under en pandemi och restriktioner? **

-Först och främst så har det varit bland dom konstigaste säsongerna man varit med om men vi är otroligt tacksamma över att vi har kunnat träna och spela matcher. Det har varit olika scenarion som man har fått ta hänsyn till vid olika tillfällen under säsongen och att förhålla sig efter SIBF, RF och lokala restriktioner samtidigt som man vill ha kvalitativ träning har varit en rejäl utmaning. Sportgruppen och vi i laget har varit noggranna med att vi ska följa restriktionerna och det har vi gjort på ett ypperligt sätt.

-Västerås IB:s olika lag som har ställt upp med spelare från både herr, herrjuniorer,dam och damjuniorer med kortvarsel samt även längre samarbeten som Elin Lindberg varpå att hon under tiden även tagit plats hos oss och gjort det fantastiskt bra.

-Föreningarna i allsvenskan har inte haft det lätt men dom har varit otroligt samarbetsvilliga. Kalmarsund, Telge och Västra Mälardalen har varit riktigt bra att samarbeta med och visat en fin ödmjukhet i att kunna låna ut spelare till oss under den här tiden.

-Vårt allsvenska lag som vi redan inför sösongen har lyft upp flera spelare och även nu under säsongen så har Kajsa Johansson tagit plats i laget. Spelarna har ställt upp med kort varsel och bidragit med energi, engagemang och varit en del av utvecklingsprocessen när vi samarbetar med dom.

-Skälby som är en lokal förening och nära samarbetsklubb som har ställt upp med att låna ut sin största stjärna till oss samt att vi har även kunnat lånat in spelare under säsongen. Mira Wickman tillhör den föreningen.

-Vi vill rikta ett stort tack till alla dessa föreningar ,ledare samt spelare som ställer upp för oss och hjälper till med lösningar för att vi ska kunna ha hög kvalitet på våran verksamhet och att vi vill fortsätta utveckla våra samarbeten för att vi ska bli världens bästa förening att samarbeta med.