Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Härligt, kvartsfinalserie mot Pixbo Wallenstam

23 mars 2019 21:20
SM-slutspel

Västerås Rönnby steppade, inte helt oväntat, upp ordentligt i den sista omgången och 4-3 besegrade Täby som med förlusten missade tredjeplatsen samtidigt som Rönnby befäste sjätteplatsen. Det blir än en gång en kvartsfinalserie mot Pixbo Wallenstam. Ett Pixbo som såklart går in som storfavoriter.


I sista omgången besegrade Tigers Täby med 4-3. Om matchen i den sista omgången. Rönnby tog ledningen med 1-0, Jonna Sjöberg, passning Therese Gustafsson. 2-1 satte Felicia Forsmark, pass Linnéa Nilsson. Det var läget inför andra perioden. Täby kvitterade i mittenperioden till 2-2. I början av tredje gjorde Therese Gustafsson 3-2, passning Julia Sidklev Persson.Täby kvitterade för tredje gången när Rönnby tappade boll i kritiskt läge i egen zon. Ett powerplaymål med tiden 10.54 förde Rönnby fram till 4-3 vinsten. Felicia Forsmark satte hemmalagets fjärde mål, passning Izabell Rydell. Täby tog ut målvakten men utan att skapa det där trycket som hade fört lagen fram till en eventuell förlängning.

Före matchen skrev Elin Björkman (som avstod dagens match), Jonna Sjöberg och Izabell Rydell nya tvåårskontrakt, härligt besked inför kommande säsongen!

I och med sjätteplatsen valde serietrean Pixbo Wallenstam Rönnby. Lagen har stött på varandra i de senaste säsongernas kvartsfinalserier. För ett år sedan var det flera tajta matcher där Pixbo ändå var något vassare. En härlig matchserie att se fram mot med den första matchen på Västkusten. Mera om kvartsfinalerna under de närmaste dagarna.

Mera inför kvartsfinaler kommer under veckan!