Pixbo till semifinal

4 april 2019 22:16
SSL

2-4 förlust med sista målet i öppen bur

Det blev en spännande kvartsfinal fyra i Bombardier arena. Felicia Forsmark gjorde 1-0, passning Linnéa Nilsson. En utvisning under första perioden för Rönnby som klarades av. Bra spel av hemmalaget. En bit in i andra verkade Rönnby bli försiktiga, i vart fall fick Pixbo mera boll och kvitteringen låg länge i luften och efter tretton minuter kom den också. Rönnby tog dock åter ledningen, ett riktigt fint mål av Therese Gustafsson, passning Jonna Sjöberg men Pixbo kom tillbaka och kvitterade till 2-2. Detta var läget inför tredje perioden. Chanser åt bägge håll men inga mål förrän efter 13.56. Pixbo tog ledningen för första gången i matchen med sex minuter kvar. Tiden rullade på och Pixbo spelade mot klockan. 17.27 kom Rönnbys timeout. Etablerat spel sex mot fem i anfall men inte det där desperata som kanske hade behövts med att dumpa in bollar på mål. En Pixbospelare fick tag i bollen och satte 2-4 i öppen bur på ett långskott. Detta blev också slutresultatet.

Pixbo vidare med tre ett i matcher. Rönnby har gjort tre fina slutspelsmatcher, enda plumpen var under match tre. Pixbo gratuleras till semifinalplatsen, laget var snäppet vassare i de avgörande momenten. Sammanfattning av slutspelet samt säsongen 2018/19 kommer framöver.

Rönnby tackar alla partners och publik under säsongen samt för den stämningen som ni bidrog med under slutspelsmatcherna.