Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Måndag
28 Feb 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Lördag
09 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Lördag
16 Apr 1 match

Välkommen Saga Emtell till Västerås Rönnby IBK

5 maj 2022 21:51

Vi presenterar den första spännande värvningen inför säsongen 2022/2023 och som kommer att kunna bidra på vår resa att slåss om SM-Guldet.

Du har valt att gå till Västerås Rönnby, vad avgjorde det beslutet? Jag tar studenten nu till sommaren och det ger mig möjligheten att prova på något nytt. Rönnby hörde av sig och jag fick ett väldigt gott intryck. Efter att ha funderat över några olika alternativ kände jag att Rönnby är rätt plats för min fortsätta innebandyutveckling.

Vad känner du till om Rönnby? -Efter att ha mött Rönnby flera gånger så vet jag att det är ett fysiskt starkt lag. Den senaste säsongen har de gjort ett rejält lyft och verkar ha något bra på gång som jag vill vara en del av.

Vad tror du att du kommer tillföra laget? -Rönnby verkar vara ett skönt gäng både på och vid sidan av planen. Jag hoppas kunna tillföra energi, glädje, bra innebandy och såklart poäng!

Ser du fram emot nästa säsong? -Ja, det ska bli väldigt roligt att lära känna ett nytt lag och nya spelsystem. På det personliga planet ska det bli spännande att flytta till en ny stad och få nya erfarenheter.

Här är Andreas kommentar om Saga:

”Vi letar aktivt & noggrant efter spelare som är bra människor och är ambitiösa med sin innebandy. Vi letar även efter spelskicklighet & bollskickliga spelare för att vi ska kunna spela vår offensiva innebandy där vi gör mycket mål. Saga passar in perfekt på det här. Jag ser henne som ett stort löfte som kommer passa in perfekt med sin personlighet i vårt tighta lag. Min förhoppning är att hon kommer att bli en väldigt framstående center och hjälpa oss till framgång.”

Vi i Västerås Rönnby IBK är mycket glada att få hälsa Saga varnt välkommen till oss och hoppast att du kommer trivas bra här!

Lite intressant fakta från förra säsongen då Saga gjorde 27 poäng på 28 matcher i SSL. 2020 så hamnade Saga på plats 4 av 100 av de mest lovande spelarna som Innebandymagazinet.se utser.