Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Inför seriepremiären

15 september 2022 21:08

Nu är det officiellt höst igen. Luften är frisk och lätt att andas, kylan har börjat smyga sig på men solen är fortfarande tillräckligt varm för att värma en stund. Löven på träden börjar snart skifta färg och det tar inte lång tid nu innan jacka, mössa och vantar är vår vardag. Med hösten kommer mycket. Bland annat något av de roligaste som finns. Innebandy. Seriespel. Glädje och frustration. Säsongens första match spelas mot Lund. Ett Lund som Rönnby vann över i fjolårets båda matcher.


I samband med seriepremiären så firar även Västerås Rönnby 30 år som förening. Under dessa 30 år har mycket hänt, både inom innebandyn och i Rönnby som förening. Några saker som är extra kul att uppmärksamma är 3 SM Guld, 1 Champion cup guld tillsammans med en massa andra enastående prestationer.

Föreningen har genom åren också gått genom stålbad där man gick segrande ur och nu har föreningen en sund ekonomi och en härlig utveckling i såväl ungdomsverksamheten som i seniorverksamheten.

Föreningen har även en stor härlig supporterskara och underbara samarbetspartners som är ett ovärderligt stöd till att Rönnby är vad det är idag.

Genom åren har vi haft glädjen att ge många barn och ungdomar möjlighet att spela innebandy. Där vill vi oxå hylla alla våra underbara ungdomsledare som gör detta möjligt.

Kom och låt er underhållas av en innebandy som utstrålar fart och fläkt och låt er ryckas med!

En gemensam väg till framgång är Västerås Rönnbys vision. Så välkomna att följa med på vår spännande och roliga resa och gå hela vägen med oss!