Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Agnes Sälgström till Rönnby Tigers

5 maj 2021 09:00

Västerås Rönnby kan presentera ännu ett härligt nyförvärv. Det är Agnes Sälgström, 19 år från IBF Borlänge. Agnes har under föregående säsong haft dubbellicens med KAIS Mora och varit med i U19-landslaget.

Agnes hade under säsongen 2019/2020 dubbellicens med Västerås Rönnby där hon trots sin ringa ålder gjorde väldigt bra ifrån sig. Hon blir ett kärt återseende både för spelare och Rönnbys fans.

Agens har kritat på ett 2 års kontrakt med klubben


Andreas Harnesk om Agnes: -Agnes beskrevs av den tidigare förbundskaptenen och min vän, Andreas Lundmark, som en större talang än Anna Wijk. Det säger en hel del om hennes potential. Agnes är teknisk, kreativ, löpstark och mycket annat. Agnes är en tvåvägsspelare som kan spela både center och forward. Hon har en förmåga att göra det laget behöver av henne och anpassa sig efter sin omgivning som är imponerande. Mixar hon det med sin individuella skicklighet där hon bryter mönster blir hon extremt viktig för oss.

Vad kul att se dig i den orange tröjan igen Agnes, vad var det som gjorde att du bestämde dig för spel i Rönnby Tigers -Det känns som att Rönnby har något bra på gång och bygger ett väldigt bra lag inför den här säsongen. Sedan så har jag ju som sagt testat på spel i Rönnby tidigare och då fick jag ett väldigt bra intryck av klubben och laget. Tror jag har väldigt bra förutsättningar att utvecklas i klubben med tränaren ni har och resurserna som finns runtomkring.

Vad är dina förväntningar på din kommande säsong i Rönnby och på laget? -Mina förväntningar är att jag ska utvecklas både som spelare på och utanför planen och ta steg framåt i min utveckling. Att ha så kul med laget och självklart gå så långt vi bara kan och få ut det bästa vi kan av hela laget. Att laget utvecklas tillsammans och tar stora kliv framåt.