Fredag
29 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

TACK TILL ER SOM STÖTTAR RÖNNBY TIGERS

22 maj 2022 15:03

Från styrelsen vill vi tacka er alla som under året varit med och stöttat oss i Rönnby Tigers. Det betyder oerhört mycket för hela vår verksamhet, både för vårt elitlag och för hela ungdomsföreningen.


Från elitlagets ledarstab med Andreas Harnesk i spetsen, har målet denna säsong varit fortsatt utveckling, men också att vara med och fajtas i toppen. Det har vi lyckats med, en 3:e plats i grundserien och semifinal mot Thorengruppen är lagets bästa prestation sedan 2016. Från styrelsen är vi otroligt nöjda med vilken utveckling alla spelare och ledare har visat upp både på och utanför planen. De jobbar alla väldigt hårt tillsammans och lägger ner mängder med träningstimmar tillsammans varje vecka.

Vi är också stolta över att vår huvudtränare Andreas Harnesk blev utsedd till Årets tränare i damernas SSL av Innebandymagazinet i samarbete med Föreningen Svenska Superligan och SSL-tränarna, med motiveringen:

_”Från sjunde plats i fjol till tredje plats i år, den här säsongen tog Västerås Rönnby ett stort steg mot att utmana toppfavoriterna Thorengruppen och Pixbo Wallenstam. Sedan Andreas Harnesk tog över som huvudtränare har Västeråslaget både lyckats presentera värvningar med stjärnglans, utvecklat unga talanger och byggt ett spel som många gånger har överlistat motståndarna taktiskt. Med sitt stora engagemang och sin fina förmåga att få en grupp att trivas, har Harnesk haft en stor del i framgången.” _

Nu har vi precis startat upp försäsongen och laddar hårt för att lyckas ännu starkare kommande säsong. Vi har i närtid presenterat några spännande nyförvärv och jobbar för att truppen till kommande säsong skall bli ännu lite starkare.

Inom Rönnby är utveckling av egna spelare alltid i fokus och i våra ungdomslag och vårt division 1 lag satsar vi på träning som på sikt skall ge våra spelare förutsättningar för att kunna bli elitspelare. Vårt division 1 lag kommer göra allt för att ta sig tillbaka till Allsvenskan kommande säsong och kommer träna hårdare för att nå detta mål.

Stolta är vi också att våra damjuniorer tog sig till en delad 7:e plats i Innebandyfesten i slutet av april. Innebandyfesten är innebandys SM-slutspel för juniorlag och där de 16 bästa dam- och herrjuniorlagen gjorde upp om SM-guldet under 3 dagar i Uppsala.

I Rönnby är alltid våra ledare i fokus. Andreas Harnesk (som även är vår Utvecklingschef) kommer tillsammans med övriga ledare inom föreningen fortsätta detta viktiga arbete och tillsammans utveckla våra ledare på alla nivåer i verksamheten. Vi hade som målsättning att genomföra ett ledarutvecklingsprogram för våra ungdomsledare under säsongen, men har fått skjuta på det till kommande säsong pga pandemin.

I augusti är det dags för tredje upplagan av Västerås Floorball Cup 2022. Den kommer gå av stapeln den 26-28 augusti i Mälarenergi Arena i Västerås.

Vår ungdomsverksamhet växer och utvecklas och omfattar just nu 15 lag (6 pojklag och 9 flicklag). De yngsta är födda 2015 och de äldsta är vårt division 1 lag. Till hösten kommer vi även dra i gång innebandyskola för barn födda 2016.

Precis som föregående säsong har 2021/2022 varit ett annorlunda år med tanke på pandemin. Vi har arbetar hårt med att upprätthålla vår verksamhet som restriktionerna medgivit hela året.

Vi hoppas att ni vill fortsätta att vara med på vår spännande resa även under kommande säsong och att vi får fler möjligheter att skapa trivsamma och spännande arrangemang i vår fina Mälarenergi Arena.

Åter igen stort tack, sköt om er, så ser vi fram emot ett fortsatt fint samarbete.

Rönnbys Tigers Styrelse