Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Andreas Harnesk "Vi kommer att fokusera på att göra vår grej tillsammans med det spelet vi vill spela"

9 december 2020 17:00

Efter en fin seger mot Malmö borta så ställs man mot ett Sirius som är formstarsk med en seger mot Pixbo senast. Vi stämmer av med vad Andreas Harnsek har att säga om detta.


Seger senast mot Malmö borta, hur var matchen?

-Det var en tuff match mot ett bra lag som har haft lite oflyt hittills. Vi gjorde en bra match och hade bra energi. Samtidigt var vi mer effektiva i vårt spel än tidigare. Matchen vad två lag som försökte spela innebandy och skapa saker.

Vad var den stora skillnaden mot tidigare matcher?

-Effektiviteten i spelet samtidigt som vi verkligen hade bestämt oss tillsammans för att vinna matchen. Vi ville få mer belöning och mer flyt än tidigare där vi spelat bra men inte fått resultaten vi velat ha. I den här matchen var energin hög hela matchen igenom.

Nu ställs ni mot ett Sirius som ni slog i finalen av VFC, hur ska ni ta er an motståndet?

-Ett nytt bra lag med en spetsad förstafemma samt vasst kontringsspel. Vi kommer att fokusera på att göra vår grej tillsammans med det spelet vi vill spela. Vi kontrollerar det vi gör och vill göra det till toppen av vår förmåga.

Hur är statusen i truppen i övrigt?

-Statusen i truppen känns bra, jag ser fram emot att se vad vi kan åstadkomma i framtiden när vi tränar på det sättet vi gör. Spelarna och ledarna skapar utveckling varje vecka och det syns på många sätt. Trots att det är december nu finns inga tendenser på att slå av på takten i laget.

-Tyvärr har vi skador på Roos & Björkman samtidigt som Hagström är borta av privata skäl. Tre fantastiska tjejer som är saknade på plan.

Vad kan vi förvänta oss för matchbild mot Sirius?

-Ofta när vi spelar har vi mycket boll och avslut där motståndarna försöker kontra eller slänga in bollar på mål. Det kan säkert vara en liknande matchbild mot Sirius.

Stort tack och lycka till!

-Tack själv