Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Lisa Söderlund "Vi ska ha tre poäng"

12 mars 2021 12:05

På lördag så spelar Tigers hemma mot Malmö. En match som kommer att betyda att det laget som vinner har säkrat sin slutspelsplats. Matematiskt så är det flera lag involverade. Vi stämmer av lite med Lisa Söderlund inför kommande match mot Malmö


Laget har tre raka segrar vad är det om gör att ni har börjat vinna era matcher?

-Jag vet inte riktigt helt ärligt. Jag tror det är en form av en blandning från att vi fick lite kniven på strupen och verkligen kände att om vi vill komma till slutspel så gäller det att börja vinna.Så vinnarmentaliteten och den lite mer giriga spelstilen kanske växte fram ett steg till.

-Sen om det är de som gjort att vi har börjat spela en mer effektiv innebandy vet jag inte, men den stora primära faktorn till vinsterna har varit att vi har fått väldigt bra stäm på defensiven och bjuder inte motståndarna på många chanser, medan vi har förvaltat våra chanser offensivt.

På lördag så möter ni Malmö, hur går tankarna inför den?

-En viktig match som alltid, men lite extra viktig då vi kan säkra en slutspelsplats. Sen kan vi inte fokusera allt för mycket på det, men det kommer självklart vara extra tändvätska. Så tankarna rakt av är att vi ska ha trepoäng, men det kommer krävas lagmoral och tufft arbete på planen för att vinna.

Vad kan vi förvänta oss för matchbild?

-En brutalt tuff match. Båda lagen slåss för att säkra slutspel så det kommer verkligen vara fight i 60 minuter. Malmö är starka i kontringsspelet så det kommer vara en tuff match i matchen att vinna omställningarna. Sen är båda lagen lag som spelar med mycket energi, så det kommer vara en energifylld match med mycket fart och dueller. Jag tror att det kommer vara en roligmatch att kolla på från soffan.

Sportexpressenplay Rönnby-Malmö

Matchen kommer att vara publikfri men glöm inte att köpa en soffbiljett eller en matchfika för att stötta klubben.

Soffbiljett 50:- Sofffika 20:- Swishnr 1235933221