Söndag
24 Jan 1 match
Fredag
29 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Onsdag
10 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Fredag
26 Feb 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match

Ellen Rännar förlänger med Västerås Rönnby

25 mars 2021 13:08

Samtidigt som bussen rullar ner mot Göteborg för spel i första kvartsfinalen mot Pixbo så kan vi från Rönnby meddela att backen, Ellen Rännar har signat ett 2 års nytt kontrakt med föreningen Ellen, som är född 1999, kom till Rönnby inför säsongen 2019/2020 från Västerås IBS och har sedan dess spelat i SSL laget.


Andreas Harnesk om Ellen:

-Ellen har tagit enorma steg i år. Hon är en spelintelligent tvåvägsback som hotar offensivt med sitt skott och passningsspel. Samtidigt är hon en bra duellspelare defensivt och är stark på att täcka skott.  -Något jag uppskattar enormt mycket med Ellen är hennes ambitiösa smarta personlighet. Hon har på en kort tid sett till att lära sig förstå innebandy och vägar att vinna i raketfart. Det känns som att Ellen själv börjar inse sin potential vilket syns på planen.

Så här säger Ellen om hur det känns att ha signat ett nytt 2 årskontrakt med klubben -Det känns väldigt roligt. Det är en bra förening med intressanta framtidsmål. Sedan är det ett härligt gäng spelare, så kommande säsonger kommer säkerligen bli roliga! 

Vad är dina förväntningar inför kommande säsong på laget och sig själv? -Mina förväntningar på laget till nästa säsong är att vi tar ytterligare kliv i utvecklingen samt att vi får lite mer resultat för det hårda jobbet vi lägger ner, som vi kanske inte riktigt känt att vi fått denna säsong.

-Vad gäller mig själv så förväntar jag mig att utvecklas ännu mer som spelare, jag känner att jag har mer att ge till laget.