Fredag
29 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Lisa signar nytt kontrakt med Tigers!

18 maj 2019 08:43
SSL


Lisa Söderlund är född 98 och gör nu sin tredje hela säsong i den oranga tröjan.

Varför blir det en förlängning med Västerås Rönnby? En stor anledning till att jag valde att förlänga med Rönnby är helt klart laget, sammanhållningen och tjejerna i laget är helt underbara. Sen känner jag även att Rönnby verkligen har någonting spännande på gång och den resan är någonting jag vill vara en del av.

Hur ser du på nästa säsong, har du några personliga mål? Har inte riktigt några specifika mål så, utan bara att ge mig själv bra förutsättningar för att kunna fortsätta ta steg och utvecklas som spelare.

Vad tänker du om lagets möjligheter nästa säsong? Jag tror att vi kommer ta ett stort steg framåt resultatmässigt. Jag tror stark på laget. Vi hade en ganska tuff start på säsongen, men jag tycker att vi verkligen visade den andra delen av säsongen att vi verkligen har något väldigt bra på gång och att viär ett lag att räkna med.

Varför ska man gå och titta på Rönnby i höst? För att följa våran utveckling och se oss ta nästa steg, ihop med att få se många snygga mål och individuella prestationer samtidigt som man kan mumsa i sig gott fika.

Vad hittar du på för roligt i sommar? En stor del av sommaren kommer gå åt till jobb, men resterade tid så ska jag åka utomlands, umgås med nära och kära och njuta av tillvaron. Sen såklart träna så att formen är på topp när det blir dags för att gå in i hall.

Vi är mycket glada att Lisa väljer att stanna i Västerås Rönnby trots intresse från andra klubbar. Hon är en snabb och stark spelare med otrolig arbetskapacitet. Energisk forward som är väldigt jobbig att möta för motståndarbackarna. Vi ser framemot att ha Lisa med oss på vår resa mot nästa stjärna! kommenterar Alexandra Högberg, sportgruppen.