Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Måndag
28 Feb 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Lördag
09 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Lördag
16 Apr 1 match

Nu presenterar vi nästa spännande nyförvärv!

3 juni 2022 06:35

Välkommen Vanessa Keprtova till Västerås Rönnby IBK.

Vanessa kommer närmast från den tjeckiska klubben Florbal Chodov i Prag. Hon har tidigare både spelat U19-VM och VM för Tjeckien.


Du har valt att gå till Rnnby som din nästa klubb, vad var det som avgjorde det valet?

  • Efter damvärldsmästerskapen hade jag 5 olika erbjudan från SSL klubbar, vilket var helt fantastiskt för mig. Beslutet var inte lätt att kunna ta och till slut stod det mellan 2 klubbar. Jag har besökt både klubbarna och Rönnby var det som blev mitt val. Jag tror det är det bästa valet för mig, eftersom klubben har väldigt bra tränare och en massa bra spelare.

Vad vet du om Rönnby? När jag var och besökte Rönnby så hade jag möjligheten att se mig omkring i staden. Den är verkligen vacker och några personer från klubben tog hand om mig och hjälpte mig med en massa saker.

Vad tror du att du kommer att tillföra till laget?

  • Jag tror att jag kommer vara mycket användbar för laget på många sätt redan från första minuten på planen. Och jag kommer att göra allt för att det ska bli så. Mina starkaste sidor är fart och kreativitet.

Vad ser du framemot i kommande säsong`?

  • Jag ser verklgen framemot det, det är min barndoms dröm som jag nu har uppnått. Och det kommer också att bli en stor utmaning för mig. Både på planen och i livet utanför spelplanen.

Andreas kommentar:

-Vanessa är snabb, spelintelligent och extremt ambitiös. Hon kan spela på alla positioner, framförallt center eller back. Jag hoppas att hon kan ta steget till den yttersta eliten hos oss. För oss var det här en viktig värvning.

Varmt välkommen till oss önskar vi i Västerås Rönnby IBK!