Fredag
29 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Andreas Harnesk "Vi har en grym sammanhållning och ett lag som jobbar stenhårt för varandra"

27 september 2020 12:20

Idag är det premiär för Rönnby SSL och Täby står för motståndet. Läget med pandemin gör att det är begränsat antal platser till matchen och det är ”lapp i luckan” på dessa redan. Matchen kommer ni att kunna följa via Sportexpressenplay eller VLTs kanaler. Vi stämmer av med Chefstränare Andreas Harnesk.


**Premiärdags, hur går tankarna? **

-Vi tillsammans har jobbat hårt under försäsongen för att kunna ge oss själva möjligheten att få belöning under säsongen. Första matchen spelar alltid mentala faktorer in till en högre grad än matcherna när laget har kommit igång. Om vi gör det vi har gjort på slutet tror jag vi kommer att göra en bra match.

-Matchen blir den en möjlighet för oss. Vi får chansen att mäta oss mot Täby som vann den senaste SM-finalen i globen. Rönnby har senaste åren haft svårt att slå topplagen, vi vill känna att vi kan ändra på det i år. Min absoluta tro är att vi har fått individer som kan spela bra på den absolut högsta nivån samt att vi som lag borde kunna mäta oss bättre och bättre mot dem bästa lagen för varje vecka som går. Det blir roligt att se hur långt vi har kommit nu.

Hur är känslan i truppen och hur har veckan gått?

-Känslan i truppen känns bra. Vi har en grym sammanhållning och ett lag som jobbar stenhårt för varandra. Den taktiska medvetenheten och förmågan att hitta vägar att vinna har gått framåt enormt mycket.

Täby står som motståndare idag som haft lite turbulent senaste veckan, vad tänker du kring det?

-För mig är Täby ett topplag med många skickliga spelare. Sen väljer jag att lägga fokuset på oss. Vi kan påverka vår egen prestation med det vi gör och saker utanför vårt lag blir orellevant.

**Sportexpressen hade till veckan rankat er som 7:a, hur går tankarna kring det? **

-Det är roligt med tippningar och all form av intresse kring innebandyn och vårt lag. För mig spelar det bara roll vad vi i vårt lag själva tror att vi är kapabla till. Vi har stora förhoppningar kring vad vi på sikt kan bli.

Stort lycka till önskar Rönnby Media