Fredag
26 Feb 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Onsdag
05 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Fredag
21 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match

Lisa Söderlund förlänger med Västerås Rönnby

26 mars 2021 17:39

Rönnby fortsätter att göra klart inför kommande säsong/säsonger! Lisa Söderlund har signat ett 2 års nytt kontrakt med föreningenLisa, som är född 1998, är en spelare som är uppfostrad i Rönnby och har varit inom föreningensedan 2010/2011.

Lisa är ett lysande exempel på att i Västerås Rönnby så kan man gå hela vägen.Detta är en sak som hela föreningen jobbar hårt för i sitt samarbete med sitt allsvenska lag som är isyster föreningen Rönnby Västerås IBK Ungdom.


Andreas Harnesk om Lisa:

-Lisa är en vinnarskalle av rang och hon använder det till att se till att hitta lösningar för att vinna. Honär stark defensivt både kollektivt och 1vs1. Samtidigt är hon en av seriens bästa spelare på att skydda bollen och vända bort motståndare. Lisa har mänskliga egenskaper som jag värderar högt med att hon bryr sig om andra personer & hon bryr sig om att kunna allt hon gör bra. Det är en smart tjej. Den dagen hon börjar lämna sin trygghetszon lite mer och jobba på saker hon tycker är obekvämt blir honen världsspelare.

Lisa ,du har just signat ett nytt två års avtal med Rönnby, kan du berätta lite hur tankarna gick inför det beslutet?

-Jag trivs väldigt bra både i föreningen och laget så att få fortsätta utvecklas i en miljö jag verkligen trivs i kändes lockande. Sen ser jag väldigt mycket potential i laget och känner verkligen att vi är på gång och vill vara med på den resan. 

-Jag har ett klubbhjärta för Rönnby, så när bitarna utanför innebandy föll på plats inför kommande säsong så var det ganska givet att förlänga. Speciellt när Rännar också signa på, vi är lite som en 2 för 1 deal. 

Hur ser du på den gångna säsongen hittills och vad är dina förväntningar inför kommande säsong/säsonger?

-Säsongen har varit upp och ner rent resultatmässigt. Men vi tog oss till slutspel och avsluta serien starkt. Så oavsett hur slutspelet utspelar sig så är jag ändå nöjd med säsongen.  Sen inför kommande säsong så hoppas jag att vi fortsätter utvecklas individuellt som spelare och attdet kanske får lite mer utdelning i spelet.

-I år har vi utvecklats men kanske inte fått ut max potential av utvecklingen, så det hoppas jag på kommer komma nästa säsong. Och då är vi verkligen ett lag som har möjligheter att uppnå de resultat och mål vi strävar efter. Jag tror verkligen på laget ochföreningen.