Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Här kommer presentation av ytterligare ett nyförvärv.

14 maj 2022 16:19

-Alma spelade i Hovslätt fram till säsongen 20/21 där hon bytte till Jönköping under pandemin. Där blev det snabb succé för henne med matchens lirare i de två första matcherna hon spelade. Hon har sen dess hunnit spela en säsong till i Jönköping där hon trots sin ålder varit tongivande.


Vi ställde lite frågor till Alma i samband med övergången. Du har valt att gå till Västerås Rönnby, vad avgjorde det beslutet? -Jag har fått ett gott intryck av Rönnby. Och nu när jag slutar skolan kändes de rätt att testa något nytt. Samtidigt som det känns som en bra möjlighet att fortsätta utvecklas och bli en bättre innebandyspelare.

Vad känner du till om Rönnby? -Jag har mött Rönnby några gånger tidigare, de är ett bra och starkt lag med många skickliga spelare. Känslan är också att laget har något bra på gång, som jag vill vara en del av.

Vad känner du att du kommer tillföra laget? -Jag hoppas kunna vara med och hjälpa laget att vinna matcher. Och bidra med bra energi både på och utanför planen

Ser du fram emot nästa säsong? -Ja, det ska såklart bli roligt att få komma till Rönnby och lära känna alla i laget. Samtidigt som det ska bli spännande att flytta till en ny stad.

Andreas tankar om Alma: -Alma är redan extremt mycket bättre än vad de flesta förstår. Hon har en härlig mix av fysiskt & defensivt starkt spel mixat med spelskicklighet. Alma är stark i passningsspelet och kan slå motståndare 1vs1. Utöver det gillar jag att Alma verkar vara en stor vinnarskalle och pådrivare. Hon känns ambitiös och målmedveten. Mina förhoppningar är att Alma kommer att vara en toppback i ssl redan nästa säsong.