Fredag
29 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

En av landets mest uppvaktade spelare till Västerås Rönnby!

15 mars 2021 10:00
SSL

Nu duggar de glada nyheterna tätt. Ellen Hansson är en av landets mest uppvaktade spelare och hon har signat på ett 2-årskontrakt med Tigers


Ellen är född 2002, och har representerat U19 landslaget 4:a gånger och är aktuell för att komma med till U19 VM. Ellen har lite kvar på sina studier på RIG (Riksinnebandygymnasiet) och när dessa är avslutade så ansluter hon till Västerås Rönnby. Hennes klubbadress innan det vart RIG var Huddinge IBS   Rönnby har följt Ellen under en tid och Ellen har varit och tränat med föreningen under jul och förra veckan var hon återigen på plats för att hänga lite med delar av laget (givetvis på ett Coronasäkert sätt). Beslutet blev taget. Ellen väljer Rönnby!   Så här säger Andreas Harnesk om att Ellen som spelare och varför hon passar så bra in i Rönnby

-Ellen är en av de mest spännande backarna jag har sett. Hon är stark defensivt,stark i passningsspelet och spelar moget för sin ålder. Hon är en smart spelare med och utan boll.

-Vi har stora förhoppningar om att hon redan första säsongen ska hålla hög SSL-klass och hjälpa vårt lag att prestera bra. För oss är det viktigt att spelare som kommer till oss har en bra personlighet och även här håller Ellen toppklass.

-Hon är ambitiös, har höga förväntningar på sig själv och har fungerat väldigt bra med laget den tiden hon har varit med oss. Mina förhoppningar är att Ellen med rätt utveckling kommer kunna ta stegen till att bli en världsback hos oss.   Ellen om varför valet föll på Rönnby som nästa klubbadress:

-Jag fick direkt ett positivt intryck av ledarna, spelarna i laget och även klubben i sig. Jag gillar deras offensiva spelstil och det höga tempot som även gjorde att det klaffade spelmässigt.

-Jag tror att jag kommer utvecklas som innebandyspelare där och ta nästa steg i min innebandykarriär. Härliga tjejer, bra tränare och bra träningsmöjligheter gjorde det till ett självklart val att ansluta till Västerås Rönnby. Känner även att laget har något extra på gång och vill ta del av det.    Om du skulle beskriva dig som person både på planen och utanför, hur skulle du beskriva dig då?

-På plan är jag en spelare som gillar att ta stort ansvar och tycker om rollen som spelfördelare. Lite av en allround spelare med bra spelförståelse som älskar att ha roligt på planen.

-Jag är en vinnarskalle som alltid kämpar för laget och aldrig ger upp.

-Utanför plan är jag en snäll tjej som gillar att umgås med vänner och familj. Jag tycker att det är viktigt med bra sammanhållning och jag hoppas att jag kan bidra med det till laget.     Vad kan du säga att Rönnby fansen kommer att få se från dig kommande säsong i den orangefärgade tröjan?

-Ett fartfyllt spel med tuffa närkamper. Såklart hoppas man att få bjuda på lite snygga poäng också. Lång som jag är kan det också hända att jag ibland puttar någon kortare spelare över sargen så motståndarna får se upp.

-Jag hoppas och tror att jag tillsammans med Västerås Rönnby kan komma så långt att vi kan spela en SM-final redan nästa år. Då vill jag ju givetvis se Rönnby fansen på läktaren! Ser fram emot en rolig och händelserik säsong nästa år.