Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Måndag
28 Feb 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Lördag
09 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Lördag
16 Apr 1 match

Frida Mattson "Vi kommer vara 100% laddade och det finns inget annat än vinst för oss"

22 september 2020 07:36

Frida Mattson är en av många spelare som har gått vägen genom vårt allsvenska lag upp till SSL. Hon kommer i grunden från Fagersta och PerOls IBF och haft en fin utveckling. Vi lyssnar av med hur hon ser på hur det har gått hittills samt vad hon tror om premiären


Du är uppflyttad från vårt allsvenska lag, vad är den största skillnaden?

-Den största skillnaden är tempot i alla moment, det går snabbare både med och utan boll. Det fysiska spelet är också en stor skillnad.

Försäsongen har nu tagit slut och det har varit en lång period, hur har försäsongen varit?

-Försäsongen har varit tuff men extremt lärorik och rolig!! Vi har som både lag och individer utvecklats mycket som vi kommer visa upp under säsongen.

Ni vann VFC förra helgen, hur var cupen i sin helhet och för dig?

-Det var en fantastisk helg med roliga matcher och bra uppstyrt av grymma människor i föreningen. Cupen var ett bra sätt att ladda upp inför seriestart. Vi som lag visar hur bra vi är och börjar få ihop allt mer och mer. För min egen del känner jag att varje match är värdefull, att komma mer in i tempot för varje match och känna en trygghet ute på planen, men jag är nöjd med helgen.

I premiären väntar Täby, hur går dina tankar inför den?

-Sjukt roligt med premiär och att den spelas på hemmaplan ska bli grymt, en match där vi kommer vara 100% laddade och det finns inget annat än vinst för oss. Ett tips är att kika på matchen, du kommer inte ångra dig.

Vad kan vi förvänta oss att se från Rönnby under kommande säsong och vad är din persnoliga målsättning?

-Ett lag som spelar en rolig och bra innebandy. Där vi tillsammans sätter höga men rimliga mål för att nå dit vi vill. Ett lag som aldrig kommer vika ner sig. Min personliga målsättning är att få en lärorik första säsong i SSL, där jag som spelare vill utvecklas så mycket jag kan.

Se premiären på Sportexpressenplay eller via VLTs kanaler