Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Torsdag
22 Feb 1 match
Söndag
04 Mar 1 match
Torsdag
08 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Lördag
24 Mar 1 match
Måndag
26 Mar 1 match
Torsdag
29 Mar 1 match

Tung lördag när både SSL-laget och utvecklingslaget förlorade

28 oktober 2017 18:18
SSL

Ja det blev en tung lördag och det är svårt att hitta ljuspunkter från en match där andra perioden förlorades med hela 6-0. EFT-uppehållet kommer lägligt för Tigers. Omstart under kommande träningsveckor och så tillbaka till grunderna.
Utvecklingslaget förlorade också idag. 2-5 mot Västerås IBS. Det var 2-3 med ett par minuter kvar men två baklängesmål när Rönnbys ungdomar satsade allt framåt för att nypa en pinne. Åter nära poäng men ändå inte ända fram.


Matchen i Uppsala började helt OK för Västerås Rönnby. Tryck mot Sirius kasse och 0-1 efter 8 minuter, Emma Hellberg, men med chanserna som skapades inledningsvis hade det inte varit ologiskt med kanske något mål till men avsluten är inte tillräckligt precisa just nu. 13 minuter in i perioden kastade en Siriusback ett löv som plockats utanför IFU arena, den letar sig tyvärr in och plötsligt är det 1-1. Till andra perioden kom ett taggat Sirius mot ett närmast lullande Rönnby. Under periodens tio första minuter gick Rönnby igenom hela felkatalogen och Sirius kunde gå fram till hela 6-1. Efter en timeout blev mera ordning och stopp på raset men mot slutet av perioden kom sjuan. I den tredje perioden rykte Västeråslaget upp sig och gick fram till 7-3. Linnéa Nilsson satte en fin straff och så Emma Hellbergs andra mål för dagen. Viss stress i Sirius där coacherna omedelbart efter tredje baklängesmålet tog en timeout men någon fara för att de skulle tappa de tre poängen var det inte. Innan 60 minuter var spelade gjorde Sirius 8-3 bara för att visa på ett tydligt sätt var skåpet skulle stå idag.