Söndag
29 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Täby FC klara för VFC

28 juli 2020 08:35
VFC

Den 11-13 september spelas första upplagan av Västerås Floorball Cup (VFC). Cupen riktar sig till elitlag på damsidan. Tredje lag ut att presenteras i SSL klassen är Täby FC, välkomna!


Det är således klart att Svenska Mästarna säsongen 2018/19 kommer till VFC. Förra säsongen slutade Täby FC på en sjätteplats i SSL sju poäng före Rönnby Tigers. Förutom spelare som Matilda Sjödin och Moa Tschöp så kommer vi även i Täbys trupp denna säsong se tidigare Rönnby spelaren Felicia Forsmark.

”Ett väldigt bra initiativ från Rönnby och ett fint arbete där man får till detta arrangemang trots rådande läge i samhället. Att vi får möjlighet att matcha mot riktigt bra motstånd i nya arenan i Västerås blir viktigt för oss i våra förberedelser inför kommande säsong och något vi verkligen ser fram emot.” - Robin Andersson, Sportchef för DAM SSL

Cupen spelas i Västerås nya Innebandy Arena som består av två fullstora innebandyplaner där matcharenan tar cirka 1200 besökare. I cupen kommer det att spelas i två klasser, SSL och Allsvenskan. Till varje klass tar vi emot 6 lag så totalt kommer 12 lag att delta i VFC i denna upplaga. Lagen delas upp i två grupper i respektive klass där alla lagen möter varandra. I respektive klass möts sedan ettan i grupp 1 mot ettan i grupp 2 osv. för att placera lagen i varje klass.

Målet med cupen är att få en riktigt bra matchhelg under försäsongen med hög kvalité på matcherna och så bra förutsättningar som möjligt runt om dessa. Därav spelas bland annat matcherna enligt ordinarie matchtid och naturligtvis i vår nya Innebandy Arena i Västerås.

Mer om cupen hittar du på VFC Facebooksida:

https://www.facebook.com/vasterasfloorballcup/