Fredag
29 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Här kommer presentation av en våra nyförvärv!

14 maj 2022 15:54

Camilla Lundin är uppväxt i Täby och började sin innebandykarriär där. Hon spelade back, målvakt forward och framförallt center. Efter Täby gick hon till IKSU och sen Dalen. Förra säsongen blev hon årets center i norra allsvenskan och årets MVP i laget. Hon var även lagkapten. Nästan halva SSL har försökt värva Camilla inför den här säsongen. Hos oss är Camilla primärt tänkt som back.


Vi ställde lite frågor till Camilla i samband med övergången.

Du har valt att gå till Västerås Rönnby, vad avgjorde det beslutet? -Jag vill utvecklas till mitt bästa innebandy-jag och vet att här kommer jag få den möjligheten. Nu när jag tar examen i juni kände jag att det var rätt tillfälle att flytta nu.

Vad känner du att du kommer tillföra laget? -Jag ser mig själv som en teknisk spelare med lugn, så förhoppningsvis kan jag bidra med lite trygghet i spelet, men också vilja och glädje.

Ser du fram emot nästa säsong? -Så otroligt laddad. Jag har tränat hårt för att komma tillbaka till SSL och det ska bli riktigt kul nu när jag får chansen igen med ett så duktigt lag.

Andreas Harnesk om Camilla: -Camilla är teknisk, skottstark och kreativ. Hon är en tvåvägsspelare som både kan spela fysiskt och dribbla upp någon på läktaren. Camilla är en härlig personlighet som kommer passa in bra till gruppen. Framförallt är hon en vinnare som vill att allt ska bli bättre hela tiden.