Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Måndag
28 Feb 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Lördag
09 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Lördag
16 Apr 1 match

Här kommer presentation av en våra nyförvärv!

14 maj 2022 15:54

Camilla Lundin är uppväxt i Täby och började sin innebandykarriär där. Hon spelade back, målvakt forward och framförallt center. Efter Täby gick hon till IKSU och sen Dalen. Förra säsongen blev hon årets center i norra allsvenskan och årets MVP i laget. Hon var även lagkapten. Nästan halva SSL har försökt värva Camilla inför den här säsongen. Hos oss är Camilla primärt tänkt som back.


Vi ställde lite frågor till Camilla i samband med övergången.

Du har valt att gå till Västerås Rönnby, vad avgjorde det beslutet? -Jag vill utvecklas till mitt bästa innebandy-jag och vet att här kommer jag få den möjligheten. Nu när jag tar examen i juni kände jag att det var rätt tillfälle att flytta nu.

Vad känner du att du kommer tillföra laget? -Jag ser mig själv som en teknisk spelare med lugn, så förhoppningsvis kan jag bidra med lite trygghet i spelet, men också vilja och glädje.

Ser du fram emot nästa säsong? -Så otroligt laddad. Jag har tränat hårt för att komma tillbaka till SSL och det ska bli riktigt kul nu när jag får chansen igen med ett så duktigt lag.

Andreas Harnesk om Camilla: -Camilla är teknisk, skottstark och kreativ. Hon är en tvåvägsspelare som både kan spela fysiskt och dribbla upp någon på läktaren. Camilla är en härlig personlighet som kommer passa in bra till gruppen. Framförallt är hon en vinnare som vill att allt ska bli bättre hela tiden.