Förlust mot Pixbo

1 mars 2020 15:43
SSL

Det blev en tuff match för Tigers i Wallenstamhallen

Västerås Rönnby hade 0-0 fram till att 28 minuter var spelade när 1-0 kom. Pixbo fortsatte att äga mera boll men med flera heta chanser för gästande Tigers, tyvärr dock även 2-0 och 3-0 innan perioden var över, snygga mål av hemmalaget. I början av tredje reducerade Rönnby via Jonna Sjöberg, passning Felicia Forsmark, det verkade bli match av det hela trots allt. Någon minut efter Tigers mål kom ett rejält ras när Pixbo gick fram till 6-1 inom loppet av två minuter. Här var matchen var över för Rönnbys del och Pixbo kunde trilla boll och fastställa slutresultatet 10-1. Pixbos rörliga och snabba passningsspel samt höga press gav till slut utdelning i den tredje perioden. Framförallt utmärkte sig hemmalagets första femma i målprotokollet.

Nu är det att ladda om för Tigers inför nästkommande helg med två viktiga matcher. Karlstad borta fredag kväll samt Warberg hemma på söndag i Bombardier Arena.