Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Fyra spelare uttagna till landslaget

22 maj 2021 13:29

Rönnby har till lägret inför VM som spelas 27 Nov-5 Dec i Uppsala Jonna Sjöberg, Cornelia Palmer, Julia Sidklev Persson samt nyförvärvet Wilma Johansson. Den 3-6 Juni så åker dom på läger i Varberg


Julia Sidklev Persson om att bli uttagen -Känns såklart jättekul och hedrande. Som ett kvitto på att man gör någonting bra. Ska bli roligt att få mäta sig mot dom bästa och se hur man står sig. Mitt fokus på lägret är främst att gå in och spela mitt spel så får vi se hur långt det räcker.

Corenlia Palmer om att bli uttagen -Det känns jätterolig och är ett kvitto på att man gjort något bra och det kommer blir otroligt spännande att åka på lägret!

Wilma Johansson om att bli uttagen -Det känns bra. Det är alltid kul att bli uttagen och att få chansen att spela med och mot dom bästa. Konkurrensen är tuff och ett stort mål jag har denna säsongen är att ta en plats i VM-truppen, så att få komma på samlingarna är en bra början.

Jonna Sjöberg om att bli uttagen -Det känns självklart jättebra och det är alltid en ära att vara uttagen till landslaget. Nu ser jag fram emot att få träna och tävla i en miljö med väldigt duktiga spelare.

Martin Andersson om att fyra spelare från Rönnby har kommit med i landslaget -Det är så klart otroligt bra för oss som verksamhet att ha flertalet spelare som deltar i landslagssammanhang. Det visar på att vi gör rätt saker som förening och att spelarna tar otroliga kliv i sin utveckling hos oss. Målet är så klart att ha med så många som möjligt och vi tror att for´tsätter vi att jobba på det sättet som vi skapar här i Rönnby så kommer vi ha flera spelare med i framtiden.

Sverige har lottats mot Finland, Tyskland och Slovakien i gruppspelet. Läs mer om VM här