Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Cornelia Palmér "Hela laget håller nollan tillsammans"

3 mars 2021 21:04

Inför slut spurten av seriespelet och eventuellt slutspel så tog Rönnby en viktig seger mot IK-Sirius FBC med 0-3 i den klassiska arenan Fyrishov.

Matchen i sig var en effektiv match där det stod och vägde men till slut så kom målskyttet igång. Försvaret slet och man lyckades med bedriften av att hålla nollan i matchen. Vi lyssnar av lite med Cornelia Palmer om matchen.


Seger senast mot IK Sirius FBC, hur var matchen?

-Det var till en början hafsigt och mycket fram och tillbaka men sen tycker jag vi tar kontroll över matchen mer och mer! Sirius har lite tryck på oss då och då men mestadels är det vi som har tryck och för matchen

Du fick hålla nollan, vad var det som gjorde att det gick så bra defensivt för laget?

-Det är framförallt att vi är tuffare framför eget mål och i slottet, de flesta skotten kommer utifrån och det är en av mina styrkor! Vi har otroligt bra beteenden och täcker väldigt mycket skott! Hela laget håller nollan tillsammans.

Ni har en dubbelmatch kommande helg mot Endre och Warberg, vad tror du blir viktigt i dom matcherna?

-Vi får fortsätta lägga fokus på försvarsspelet och sätta det, sen ta det därifrån. Det gäller också att vi håller upp och ger varandra energi så kommer vi kunna göra bra prestationer och förhoppningsvis ta med oss poäng från matcherna!