Fredag
29 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Andreas Harnesk fortsätter i Rönnby Tigers

25 mars 2020 13:16
SSL

I tider med ett globalt virus är vi extra glada att presentera denna nyhet till alla Rönnbyfans och sponsorer


Andreas Harnesk kom till Västerås Rönnby som tränare mot slutet av säsongen. Det har varit tydligt att Andreas trivs i Rönnby och Västerås samt spelarna med honom vilket gjorde att styrelsen gick in i en dialog om fortsatt samarbete.

Andreas Harnesk har blivit årets tränare två gånger, vunnit SM-guld med dam och herr samt slagit poängrekord i båda serierna. Det här är ett avstamp i vårt mål att på nytt bli ledande inom svensk innebandy menar Lena Andgrim från sportgruppen i Rönnby. Även om Coronan just nu härjar så har vi ett härligt drag i föreningen just nu. Vi planerar för fullt för en fullspäckad ny säsong där vi kommer göra en resa med många härliga stopp att lagra i minnesbanker hos spelare, ledare, fans och inte minst hos alla våra samarbetspartners.

Under tisdagen blev det klart att Andreas Harnesk och Västerås Rönnby är överens om ett 3-årskontrakt.

Andreas kommentar:

Rönnby har från första stund imponerat på mig på och utanför planen för sin familjekänsla och starka kultur att vilja bli bättre. I klubben finns eldsjälar som brinner för laget, det finns kompetenta ledare och ett extremt lovande lag. Det ska bli spännande att se hur långt laget kan nå i framtiden. Med förutsättningarna som finns nu tror jag att Rönnby kommer att bli den bästa platsen att spela innebandy på för en damspelare som vill framåt med sin karriär.

Micke Stenholt, Rönnbys sportgrupp:

Vi är jätteglada att vi nu kommit överens med Andreas om en fortsättning i föreningen. Kontraktet är på 3 år, vilket ger oss stora möjligheter att bygga vidare på det vi påbörjade i slutet av säsongen. Andreas är en kompetent och hängiven person som inte lämnar något åt slumpen i sin planering. Han har som tränare en mycket bra förmåga att inkludera spelare, ledare och övriga i föreningen.

Kontaktuppgifter: Mikael Stenholt, sportgruppen, 070-318 06 66. Andreas Harnesk, tränare, 070-835 64 58. Elin Björkman, lagkapten, 073-849 33 93.