22 Apr 1 match

Förlusten kom till slut

1 december 2019 19:32
Allsvenskan

Rönnbys utvecklingslag har haft en fin höst där tänkta topplag fått se sig besegrade av Västeråstalangerna. Inför matchen i Kristiansborgshallen den 30 november kom utveckling med en meriterande 2-6 seger mot topplaget Lockerud på bortaplan. När Telge gästade Västerås blev det dock en 2-3 förlust. Izabell Rydell gjorde 1-0 i första perioden. Telge kvitterade i andra vilket innebar att det var 1-1 inför tredje perioden. Två kontringsmål för gästerna förde laget upp i en 1-3 ledning. Rönnby fick inte till det tryck och den press som vi sett under de senaste matcherna. Reduceringen till 2-3 kom ändå till slut med tiden 16.31 via Rebecka Lindfors men närmare än så blev det inte även om försök gjordes utan målvakt och sex utespelare mot fem. Trots förlusten är utvecklingslaget fortfarande på en kvalplats till SSL men tabellen är oerhört jämn. Endast Örebro sladdar.

Utvecklingslagets nästa match är den 21 december mot Linköping IBK i Västerås. Kristiansborgshallen så tidigt som 11.30.