Söndag
29 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Jonna Sjöberg skriver 3 års kontrakt

30 mars 2020 19:47
SSL

I söndags blev det klart att Jonna förlänger kontraktet med Västerås Rönnby IBK.


Jonna är en kulturbärare som personifierar vad en Rönnby spelare är, träningsvillig, vinnarmentalitet, lojal och älskar bollen. Vi är jätteglada för att landa denna förlängning med henne på 3 år, säger Lena Andgrim från sportruppen i Rönnby.

Andreas Harnesk kommenterar förlängningen: Jonna har länge varit en av de mest lovande spelare i landet med sin fart, teknik och vinnarmentalitet. Hon är älskar att träna och är en bra lagspelare. Med de förutsättningar som nu finns i klubben så är jag övertygad att hon kommer bli en av världens bästa spelare inom snar framtid.

Så här säger Jonna om hennes förlängning med Rönnby: För mig är det en självklarhet att skriva på ett tre års kontrakt med Rönnby. Jag har spelat hela min karriär i föreningen och nu vill jag vara med och bidra med att vi vinner titlar. För min utveckling är Västerås och Rönnby det bästa stället att vara på för att nå mina mål med innebandyn. Med Andreas som tränare, ny hall och ett underbart gäng att spela med så har vi alla förutsättningar att nå toppen.